Komplet ladeløsning til boligforeninger

Attraktiv ladeløsning til boligforeninger

I Spirii har vi mange års erfaring med ladeløsninger til boligforeninger og installation af ladestandere i p-huse, på parkeringspladser og andre større bygninger. Spørgsmålene er mange og relevante, men sammen finder vi den rette løsning til lige netop din boligforening.

Intelligente løsninger og enkel opladning til elbiler

En serviceaftale fra Spirii indeholder:

Læs mere om ladeløsninger fra Spirii her

Serviceaftaler koster ml. 59 – 99 kr. om måneden per ladeudtag

Hvor mange ladestandere skal installeres?

Hvor mange elbiler skal kunne oplade på samme tid? Og hvordan sikrer vi sammen en skalérbar løsning til en overkommelig pris? I fællesskab med vores erfarne installationspartnere projekterer vi opgaven og sørger for, at I hverken installerer for mange eller for få ladestandere eller ladebokse. Der skal dimensioneres korrekt fra start, så de efterfølgende ladepladser bliver billigere at etablere. På den måde undgår I at købe og installere for mange ladestandere eller ladebokse for tidligt.

Med Spirii som ladepartner er I altid sikret en nem og billig mulighed for udvidelse af antal ladepladser, når behovet melder sig.

Hvordan bliver brugerne faktureret?

Med en Spirii Community serviceaftale har jeres boligforening mulighed for enten at give beboere en billigere kWh-pris på opladning, eller få en del af indtjeningen på opladning, der kan dække udgifter til fx etablering og drift. Spirii tager et håndteringsgebyr på 0,63 kr/kWh og resten af overskuddet går til boligforeningen. Opladning og betaling for den enkelte bruger sker nemt med vores app – Spirii Go

Spirii certificeret hardware

Alt Spirii-certificeret hardware repræsenterer det ypperste inden for opladningsteknologi med åbne standarder og markedsledende sikkerhed.

Vi integrerer markedsledende hardware på vores platform og tilføjer løbende nye partnere i vore portfolio. Derudover er vores løsninger bygget på en cloud-baseret platforms arkitektur og netværk, hvilket sikrer høj oppetid og automatiske over-the-air opdateringer. 

Dette betyder, at Spirii-certificeret ladeudstyr er intelligent, designet med løbende udvikling for øje og let kan oplade alle elbiler på

Opladning lige ved hånden

Spirii Go appen fjerner usikkerheden ved at køre elbil ved at give brugere nem adgang til et stort ladenetværk, enkle brugeroplevelser og betaling med kreditkort, MobilePay og ApplePay. Derudover giver appen brugeren mulighed for at styre egen opladning derhjemme.

Læs mere om Spirii Go her

Ønsker I en komplet ladeløsning fra Spirii?

Ta’ fat i Spirii, vi står klar til at hjælpe jer. Skriv til os på sales@spirii.dk