Medlemsfordel

Komplet ladeløsning med ladeboks, installation og serviceaftale til kun 9.595 kr. + 79 kr./md.

Som medlem i LB Forsikring – enten fordi du er forsikret i Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring, Runa Forsikring eller LB Forsikring til PFA – får du en komplet ladeløsning med ladeboks, installation og månedlig serviceaftale inkl. refusion af elafgift.

Attraktiv ladeløsning til LB Forsikrings medlemmer

Som medlem i LB Forsikring – enten fordi du er forsikret i Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring, Runa Forsikring eller LB Forsikring til PFA, kan du få en komplet ladeløsning fra Spirii til kun 9.595 kr. + månedlig serviceaftale. Løsningen indeholder en Zaptec Go ladeboks, standardinstallation og serviceaftale fra Spirii til en af markedets bedste priser.

pakkeløsning

Ladeboks inkl. installation og serviceaftale*
9.595 kr. + 79 kr./md.

du får

Betingelser for serviceaftale

*Ved køb oprettes en serviceaftale fra Spirii til 79 kr./md. i minimum 6 måneder (mindstepris 474 kr.)*. Aftalen kan opsiges med en måneds varsel + løbende måned og tidligst 6 måneder efter indgåelse af aftale.  Betaling for aftalen sker månedsvis og første gang når din ladeboks aktiveres.

**Du modtager din ladeboks sammen med installationen. Vi trækker først de 9.999 kr. for ladeboks og installation når din ladeboks er installeret og aktiveres.

*** Læs mere om standardinstallation her.

Sådan gør du brug af tilbuddet

1. Bestil online

Bestil din ladeboks med serviceaftale her på siden. Du modtager din ladeboks sammen med installationen.

2. Opsætning aftales

Vores installationspartner i lokalområdet ringer til dig og koordinerer tid og sted for opsætning.

3. Ladeboks opsættes

Installatør opsætter og tilslutter din ladeboks på den aftalte dato. Din serviceaftale aktiveres samtidig. 

4. Oplad din elbil

Oplad din bil derhjemme når det passer dig. Hver måned opgøres refusion, som automatisk udbetales til dig.

Zaptec Go - Markedets mindste ladeboks

Den lille, smarte ladeboks fra den norske producent Zaptec er markedets mindste ladeboks uden at gå på kompromis med effektivitet, sikkerhed og funktioner. Ladeboksen lever op til alle krav om sikkerhed, smarte funktioner og kan lade med op til 22kW. Med din Spirii Go app kan du opsætte din ladeboks, som du ønsker, indstille tid for opladning og altid følge med i forbrug – hjemme og ude. Ladeboksen Zaptec Go er 3-faset og passer til alle slags elbiler og plug-in hybridbiler. Ladeboksen er lige så elegant og smart indeni, som udenpå.

 Boksen leveres uden ladekabel* og installeres standard som en 11kW/16 ampere løsning.  

*Du kan tilkøbe et type II ladekabel samtidig med at du køber ladeboks og serviceaftale.

Smart opladning derhjemme og på farten med Spirii Go

Oplad bilen når strømmen er billig

Med Spirii Go appen kan du selv indstille din ladeboks til at oplade bilen når strømmen er billigst og belastningen mindst. Du kan altid følge med i dit forbrug, justere lys- og strømstyrke og låse kabel fast. 

Læs mere om Spirii Go her

Når du skal lade på farten

Find offentlige ladestandere, start opladning og betal med det samme. Med Spirii Go har du både adgang til alle Spiriis offentlige ladestander samt offentlige ladestandere fra operatører, der tilbyder roaming i Danmark og resten af Europa.

Læs mere om Spiriis offentlige netværk her

Fremtidssikret installation

Ladeboksen sælges med en standardinstallation. Vi sørger altid for at installationen er fremtidssikret, så du senere kan koble flere ladebokse til, hvis dit behov ændrer sig.

Ekstra arbejde ved installation afregnes direkte mellem vores installationspartner og dig.

Efter bestilling af din ladeløsning sætter vi installationen i gang. Installatøren aftaler installationsdato direkte med dig og kommer med din ladeboks ved installation. Så snart ladeboksen er installeret og aktiveret, starter din serviceaftale. 

Ofte stillede spørgsmål

1. Installation af ladeboks, der sikrer at opladning af din elbil eller plug-in hybrid sker med størst mulig sikkerhed. Samtidig opfylder installationen de krav, som bilfabrikanterne stiller i henhold til deres garanti.

2. Levering og installation samt automatsikring til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16,20 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

3 .Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren installationskabel på 5 g 6 mm2 op til 15 meter langs eksisterende gulv eller væg, bøjlet, klipset eller i passende størrelse hvid plastkanal. Kablet monteres i ladeboks. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

4. Elinstallatøren tester, at ladeboks fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttet korrekt og i henhold til gældende lovgivning. 

Der kan være forhold eller ønsker som gør at installationen ligger ud over standardinstallation. Det kan bl.a. være ved gravearbejde eller ekstra jordspyd. Vores installatørpartnere vil altid forventningsafstemme med dig vedr. opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes. 

1. Ladeboksen placeres, hvor det er placerings- og opladningsmæssigt hensigtsmæssigt og muligt, typisk på garagevæg, carport eller husmur (ved en vægmontering). 

2. Gruppetavlen skal være placeret i stueplan. Højdeforskelle mellem elinstallation og terræn må maximalt være 1,0 meter. 

3. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere. 

4. Du har virksom jord-elektrode i din installation. Hvis bilen har skærpede krav til overgangsmodstand ud over den lovpligtige afregnes det på medgået tid og forbrugt materiale.  Krav til jordforbindelse er max 100 Ohm. Hvis din installation har en højere modstand end 100 Ohm, må der på beregnes ekstra jordspyd og en ekstra omkostning for installationen. 

5. Du har de fornødne ampere til rådighed i din installation, især relevant ved installation af ladeboks med effekt større end 11 kW. 

6. Du skal mindst have 4G mobildækning, der hvor ladeboksen skal sidde. Der sidder et simkort i ladeboksen, som skal kunne komme på telefonnettet. Hvis du ikke kan komme telefonnettet, skal ladeboksen kobles op på din Wi-Fi. Manglende forbindelse ses oftest i landområder eller kældre.

Folketinget har besluttet at nedsætte elafgiften midlertidigt til 1,00 øre pr. kWh i perioden 1. januar til og med 30. juni 2023. Det betyder at vi i samme periode stopper med at indhente og udbetale refusion af elafgift. Prisen for serviceaftalen nedsættes derfor også fra 79 kr. om måneden til 49 kr. om måneden. Så snart elafgiften sættes op igen, begynder vi igen at udbetale refusion af elafgift og prisen for serviceaftalen stiger tilsvarende til de 79 kr. om måneden.

Oplader du derhjemme på ladeboksen betaler du din egen strømpris direkte til dit elselskab.

Med en serviceaftale modtager du refusion af den elafgift, som du betaler for den strøm, du bruger til opladning. Refusionssatsen er pr. 1. oktober 2022 89,9 øre/kWh. Det vil sige, at du får 89,9 øre. tilbage pr. kWh, som du bruger på opladning hjemme ladeboksen. 

Vi udbetaler refusionen til din bankkonto hver måned.

Bemærk, at du kun kan modtage refusion af elafgiften, hvis du betaler fuld afgift på din el. Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme eller anden egenproduceret strøm, som du ikke betaler elafgift af, er du ikke berettiget til refusion af elafgift. Du kan spørge dit elselskab, om du betaler fuld elafgift.

Beregninger viser, at hvis du primært vil lade derhjemme og kører ca. 25.000 km om året, kan en ladeløsning hvor du selv ejer ladeboksen og via en serviceaftale får refunderet din elafgift bedst betale sig.

Beregn den bedste løsning for dig med FDMs beregner.

Mangler du svar på noget?

Vi ved, at der er meget at sætte sig ind i som ny elbilejer, derfor er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig! Skriv til os på support@spirii.dk.