Komplet ladeløsning til erhvervskunder

I samarbejde med Solar hjælper Spirii dig med at designe og implementere en pålidelig, problemfri og fleksibel ladeløsning til virksomheder, boligforeninger mm. 

Attraktiv ladeløsning til erhvervskunder

Solar tilbyder i samarbejde med Spirii en komplet ladeløsning, der gør det lettere for dig at tilbyde en af markedets bedste løsninger til dine erhvervskunder, der enten skal oplade en flåde af elbiler eller tilbyde smart og enkel opladning til medarbejdere, beboere eller gæster i elbil. 

Spirii tilbyder services, der gør det let for virksomheder at tilbyde, organisere og administrere en ladeløsning, der er skræddersyet nøjagtigt til virksomhedens behov.

Virksomheden betaler en fast, månedlig pris og får en serviceaftale, der dækker alle behov indenfor drift, support, administration og fakturering af brugere.

Intelligente løsninger og enkel opladning til elbiler

En serviceaftale fra Spirii indeholder:

Læs mere om ladeløsninger fra Spirii her

Serviceaftaler koster ml. 49 – 99 kr. om måneden per ladeudtag

Spirii certificeret hardware

Alt Spirii-certificeret hardware repræsenterer det ypperste inden for opladningsteknologi med åbne standarder og markedsledende sikkerhed.

Vi integrerer markedsledende hardware på vores platform og tilføjer løbende nye partnere i vore portfolio. Derudover er vores løsninger bygget på en cloud-baseret platforms arkitektur og netværk, hvilket sikrer høj oppetid og automatiske over-the-air opdateringer. 

Dette betyder, at Spirii-certificeret ladeudstyr er intelligent, designet med løbende udvikling for øje og let kan oplade alle elbiler på

Find her installationsvejledninger og andet materiale fra Spirii

Opladning lige ved hånden

Spirii Go appen fjerner usikkerheden ved at køre elbil ved at give brugere nem adgang til et stort ladenetværk, enkle brugeroplevelser og betaling med kreditkort, MobilePay og ApplePay. Derudover giver appen brugeren mulighed for at styre egen opladning derhjemme.

Læs mere om Spirii Go her

Ønsker I at tilbyde jeres kunder en komplet ladeløsning fra Spirii?

Ta’ fat i os, vi står klar til at hjælpe jer.

Skriv til Torben Sørensen på torben.soerensen@spirii.dk